25f35c8001d0fc926febcd91126734b6.jpg
65c3d1d9ae6d6acf83c825a105625a8f.jpg

Η Solution ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2006 στην Ηγουμενίτσα με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες - ποιοτικές υπηρεσίες και πραγματικές λύσεις σε όλο το φάσμα των ακινήτων. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη εταιρία με πλούσια γκάμα υπηρεσιών που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μίας αναπτυσσόμενης περιοχής, των κατοίκων της και των επισκεπτών της. 

Με οδηγό τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής και σε αρμονία με την υπάρχουσα αγορά είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την ιδανικότερη λύση ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον δραστηριοποιούμαστε σε μισθώσεις πλήρως επιπλωμένων ακινήτων περιορισμένης διάρκειας (για επαγγελματικούς λόγους ή διακοπές).

Επιπλέον αναλαμβάνουμε την εκτίμηση του ακινήτου σας, να σας συστήσουμε συνεργάτες δικηγόρους και συμβολαιογράφους και να παρακολουθήσουμε την υπόθεσή σας μέχρι την υπογραφή των συμβολαίων.

Βασικός μας άξονας είναι η εχεμύθεια και ο σεβασμός στον πελάτη. Έχοντας συγκεκριμένη τιμολόγηση σύμφωνα με τα ελληνικά πρότυπα και νόμους, η Solution εγγυάται διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές της.